Cookie-regler vilkår for cookies.
Book nå
+47 23214100
Book nå

Sommaren i Oslo

1
(Credit:VisitOSLO/Normanns Kunstforlag/Terje Bakke Pettersen@BONO) Sommaren i Oslo er vakker, med fantastisk natur og mykje flott å sjå. Her er nokre av våre forslag til opplevingar om sommaren.

Parkane i Oslo

2
(Credit: VisitOSLO/Erik Tresse) Gjer som Oslo-folk flest, og nyt sommar og fritid i parkane. Ta med familie, vener og ei picknik-korg. I dei fleste parkane er det tillate å grille på eingangsgrillar som du får kjøpt overalt, men hugs å rydde opp etter deg!

Norsk mat

3
(Credit: VisitOSLO/Nancy Bundt og VisitOSLO/Nancy Bundt) Norske jordbær blir ekstra søte pga den lyse sommaren vi har, og dei er kjende for dette! Ferske reker får du kjøpt på Rådhuskaia.

Strendene

4
(Credit: VisitOSLO/Nancy Bundt og VisitOSLO/Erik Tresse) Frå Oslo sentrum er det kort avstand til Oslofjordens strender, mellom andre Huk på Bygdøy og Hvalstrand Bad i Asker.

Konsertar

5
(Credit: VisitOSLO/Gunnar Strøm og VisitOSLO/Nancy Bundt) Sommaren byr på mange konsertmoglegheiter i Oslo, blant anna Norwegian Wood som vanlegvis er i juni og Øya Festivalen som vanlegvis er i august, samt mykje meir.

Bad

6
(Credit:VisitOSLO/Andrew Parker) Frognerbadet og Tøyenbadet er populære stader å besøke for å kjøle seg ned når sommaren blir varm.

Bysykler

7
(Credit: VisitOSLO/Nancy Bundt) Lei ein bysykkel og sjå sentrum! www.oslosykkel.no

Natteliv

8
(Credit: VisitOSLO/Nancy Bundt (begge)) Med dei lyse sommarnettene våre er nattelivet noko å få med seg om sommaren.
Lukk